30. september 2019
Dat heeft even geduurd.... Door persoonlijke omstandigheden van Mariska kwam de training van Future stil te liggen. Maar nu zijn we alweer een paar weken aan de gang.
08. september 2019
"Je moet de baas zijn over je paard. Laat hem voelen dat je de baas bent. " Dit soort uitspraken hoor je vaak. Ik snap het wel, je wilt niet dat een dier van een paard honderd kilo de leiding neemt. Maar is het echt zo dat je de baas moet zijn over je paard? Of zit het anders in elkaar?
21. maart 2019
Tijdens lessen krijg ik altijd veel vragen en ik heb ook zelf veel te vertellen. Over de aard van het paard, hoe een paard leert, hoe hij slaapt, wat wel en wat niet werkt bij de africhting. Daarom organiseer ik een theorie avond, dan kunnen we allerlei kennis delen!
21. maart 2019
Na een winterstop zijn we dan toch weer begonnen met de stoere pony!
07. maart 2019
"Dan heeft mijn paard gewonnen en dan ben ik helemaal klaar..." dat hoor ik helaas heel vaak. Werkt dat echt zo bij paarden? Of niet?
19. februari 2019
Paarden van klanten zijn allemaal anders. Net als de klanten zelf. Met het ene paard heb je meer dan met het andere, maar over het algemeen kan ik zeggen dat mijn klanten errrrug leuke paarden hebben!
19. februari 2019
Waar ben ik de laatste tijd zo druk mee geweest?
24. januari 2019
“Good, better, best. Never let it rest. Until your good is better and your better best.” Dat is een mooi streven, toch?
27. november 2018
Waarom doet mijn paard dit? Of waarom doet mijn paard dit NIET? Waarom doe jij dat? Waarom doe ik dit? Veel vragen met 'waarom' die ik regelmatig te horen krijg.
15. november 2018
Dubbele lange lijnen, wat is dat precies, hoe ziet dat er uit en wat kun je er mee?

Meer weergeven