19. maart 2020
Het coronavirus houdt ons danig bezig. Afschuwelijke berichten bereiken ons uit diverse delen van de wereld.
12. februari 2020
De oren van het paard zijn belangrijk voor de communicatie en voor het gehoor uiteraard.
12. januari 2020
Tips voor de inrichting van de trailer, bevestiging van je paard en wat voor spullen je bij je moet hebben tijdens de reis.
10. november 2019
Vandaag is het puppypaarden dag. Allemaal 2,5 jarige paarden in de lessen! Wat doen we dan met zo'n ukkie?
30. september 2019
Dat heeft even geduurd.... Door persoonlijke omstandigheden van Mariska kwam de training van Future stil te liggen. Maar nu zijn we alweer een paar weken aan de gang.
08. september 2019
"Je moet de baas zijn over je paard. Laat hem voelen dat je de baas bent. " Dit soort uitspraken hoor je vaak. Ik snap het wel, je wilt niet dat een dier van een paard honderd kilo de leiding neemt. Maar is het echt zo dat je de baas moet zijn over je paard? Of zit het anders in elkaar?
21. maart 2019
Tijdens lessen krijg ik altijd veel vragen en ik heb ook zelf veel te vertellen. Over de aard van het paard, hoe een paard leert, hoe hij slaapt, wat wel en wat niet werkt bij de africhting. Daarom organiseer ik een theorie avond, dan kunnen we allerlei kennis delen!
21. maart 2019
Na een winterstop zijn we dan toch weer begonnen met de stoere pony!
07. maart 2019
"Dan heeft mijn paard gewonnen en dan ben ik helemaal klaar..." dat hoor ik helaas heel vaak. Werkt dat echt zo bij paarden? Of niet?
19. februari 2019
Paarden van klanten zijn allemaal anders. Net als de klanten zelf. Met het ene paard heb je meer dan met het andere, maar over het algemeen kan ik zeggen dat mijn klanten errrrug leuke paarden hebben!

Meer weergeven