Corona

Het coronavirus leek eerst een ver van ons bed verhaal te zijn en te blijven. Maar helaas. De waarheid is gruwelijk, wij hebben er nu ook mee te maken en de besmettingen volgen elkaar snel op. Welke maatregelen het meest verstandig zijn weet niemand natuurlijk nooit van te voren, we moeten afgaan op deskundigen en hun adviezen opvolgen.

 

Voorlopig is een lockdown nog niet aan de orde, dus we kunnen nog allemaal naar ons paard toe. De meeste pensionstallen zijn open voor paardeneigenaren, zolang die geen klachten vertonen. 

 

Ik geef inmiddels geen lessen meer, omdat ik met veel lessen en trainingen toch regelmatig heel dicht bij mijn klanten in de buurt ben. Dat is nu niet verantwoord. Voor de klant niet, want die weet niet met wie ik de afgelopen tijd te maken heb gehad, maar voor mijzelf ook niet, want ik behoor helaas tot de risicogroep. en moet dus goed opletten.

 

Als we met zijn allen dit virus goed serieus nemen, afstand houden en proberen sociaal contact te minderen, dan hoop ik dat we een lockdown kunnen voorkomen en kunnen blijven genieten van onze paarden. 

 

Voor vragen, filmpjes etc kun je mij altijd benaderen! En wie weet doe ik nog wat aan online trainingen, daar ga ik mee aan de gang. 

 

Hou je haaks mensen, blijf gezond en denk aan je medemens!