Schriktraining en agility

Schriktraining of horse agility met je paard. Aan de hand of onder het zadel.

Een spannend parcours voor meer vertrouwen en behendigheid

Doe eens wat anders! Organiseer een schriktraining of een horse agility training. Ik kom met een auto vol leuke spullen bij jullie op stal en dan bouwen we een mooi parcours met diverse uitdagingen. Samen met je paard ga je de diverse hindernissen overwinnen, werk je aan de onderlinge communicatie en bouw je vertrouwen op om enge dingen aan te kunnen. Uiteraard ben ik aanwezig om je overal bij te helpen.

 

Een obstakeltraining duurt ongeveer 1 uur. Ik ben een uur van te voren bij jou op stal voor opbouw en na de training nog wel een uurtje bezig met afbouwen van het parcours. 

 

De kosten van een training zijn:

1 groep € 145,-

2 groepen € 245,-

3 groepen € 345,-

Groepsgrootte: minimaal 3 tot maximaal 6 personen.

Prijzen zijn inclusief uur opbouwen en uur afbouwen van het parcours. Voor kleinere groepen of individuele training kan een prijsopgave gegeven worden. 

 

Deze trainingen zijn voor iedereen leerzaam en ook nog leuk om te doen! Of je nou wedstrijden start en problemen hebt met witte hekjes, bloembakken of juryhokjes, of gewoon met meer ontspanning wilt genieten van een buitenrit over het strand tussen de vliegers, paraplu's en rond rennende honden.

 

De schriktraining of agilitytraining is ook een zeer goede opstap naar het trailerladen en de schriktraining kun je ook onder het zadel doen als je dat wilt of aan de lange lijnen als je daar bekend mee bent.

 

Ik geef schriktrainingen/obstakeltrainingen en agilitytrainingen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland en Flevoland.

 

Reiskosten:

0 tot 20 km: gratis

20-30 km: € 5,-

30-40 km: € 10,-

40-70 km: € 25,-

70-100 km: € 35,-

100 km en meer: in overleg.

Mail of bel gerust voor een prijsopgave!

 

Paar leuke filmpjes van recente trainingen:

Schriktraining in Castricum, met harde wind, paard was idolaat van de vlag. Nog eentje van dezelfde dag