Schriktraining en agility

Schriktraining of horse agility met je paard. Aan de hand of onder het zadel.

Een spannend parcours voor meer vertrouwen en behendigheid

 

Doe eens wat anders! Organiseer een schriktraining of een horse agility training. Ik kom met een auto vol leuke spullen bij jullie op stal en dan bouwen we een mooi parcours met diverse uitdagingen. Samen met je paard ga je de diverse hindernissen overwinnen, werk je aan de onderlinge communicatie en bouw je vertrouwen op om enge dingen aan te kunnen. Uiteraard ben ik aanwezig om je overal bij te helpen.

 

Een schriktraining duurt max 1,5 uur en kost € 25,- pp inclusief BTW voor groepen van 4 tot 8 personen. Exclusief eventuele reiskosten.

 

Een agility training is wat uitgebreider dan een schriktraining en duurt ook wat langer. Bij een agility training start je met een basis grondwerk training van ongeveer een half uur zodat je leert om duidelijk te communiceren met je paard. Je paard mag dan even uitrusten terwijl wij ondertussen wat drinken. Vervolgens bouwen we samen een mooi parcours op met diverse uitdagingen.

 

Een agilityparcours bevat wat meer behendigheidsoefeningen, zoals slalommen die met je paard aan de hand of zelfs zonder touw kunt doen. Een hoepel waar je paard doorheen moet springen, een opsprong en een doolhof met verschillende moeilijke onderdelen. Ieder parcours ziet er weer anders uit, afhankelijk van het weer en de locatie.

 

Een horse agility training duurt ongeveer 3 uur, bevat genoeg korte pauzemomenten voor jou en je paard om de informatie te verwerken en geeft je een hoop trainingsinformatie om mee verder te gaan.

 

Een agility training geef ik aan groepen van 3 tot 6 personen en kost € 35,- per persoon inclusief BTW. en exclusief eventuele reiskosten.

 

Deze trainingen zijn voor iedereen leerzaam en ook nog leuk om te doen! Of je nou wedstrijden start en problemen hebt met witte hekjes, bloembakken of juryhokjes, of gewoon met meer ontspanning wilt genieten van een buitenrit over het strand tussen de vliegers, paraplu's en rond rennende honden.

 

De trainingen zijn ook een zeer goede opstap naar het trailerladen!

De beide trainingen kun je ook onder het zadel doen als je dat wilt.

 

Ik geef trainingen in Noord-Holland in de regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, Purmerend en Schagen. Bij reisafstanden van meer dan 20 km rondom Grootschermer reken ik € 0,20 per kilometer.