Pony's trainen, heeeeeel wat anders dan paarden

Paarden zijn heel leuk, maar pony's zijn echt een andere diersoort volgens mij. 

Dat maakt ze niet minder leuk hoor, in tegendeel, maar ze zijn echt slimmer, handiger en sneller in alles. Als je denkt alles, of in ieder geval een hoop, van paarden te weten, moet je eens een pony gaan trainen. Grote kans op veel plezier! (Vooral met Welshpony's en Shetlanders) 

 

Het voordeel is dat je out of the box leert denken en doen, pony's prikkelen je creativiteit omdat ze zo slim zijn en net even anders reageren dan je met paarden gewend bent. Dat opent dan meteen je ogen over je eigen flexibiliteit en capaciteiten.

 

Met paarden ben je nooit uitgeleerd, hoe meer je weet, hoe meer je weet dat je het nog lang niet allemaal weet. En pony's helpen daar een handje bij!