NO GO trailer

Laatst heb ik iemand geholpen met trailerladen. Hij wil zijn paard gaan verkopen maar krijgt hem met geen mogelijkheid de trailer op. Dat verkoopt niet zo heel makkelijk, dus de eigenaar wilde toch graag nog investeren in het trailerladen.

 

Dus eerst wat grondwerkoefeningen gedaan, netjes meelopen, halthouden, pasje achterwaarts, pasje opzij, hoofd laag etc. De dag erna zijn we bezig geweest met wat trailer gerelateerde hindernissen zoals andere ondergronden, smalle doorgangen en enge dingen boven zijn hoofd. Dat was allemaal niet zo'n punt, hij was best dapper maar trok liever zijn eigen plan.

 

Nog even heel duidelijk geweest in wat de bedoeling was van netjes meelopen en het dier wandelde zo met mij de trailer in. Dat had ik eerlijk gezegd echt zo snel niet verwacht.

 

We hebben besloten om de training voor die dag te stoppen en komende dagen nog een keer te oefenen. De eigenaar traint ondertussen heel consequent door op het grondwerk.

Dat trailerladen gaat goed komen met dit paard!